Vergelijk aanbiedingen

Favorites

Je huis verkopen zonder makelaarskosten

Je huis verkopen zonder makelaarskosten

Je huis verkopen zonder Makelaarskosten. Bloemendaal Makelaars laat de start van het derde makelaarskantoor in Hoorn niet onopgemerkt voorbij gaan. In 2017 krijgen de eerste 10 huiseigenaren die een verkoopopdracht aan Bloemendaal geven de kans om geheel zónder kosten de verkoop door deze NVM-makelaar te laten realiseren. Deze tijdelijke actie geldt uitsluitend voor regio Hoorn.  

Duizenden euro’s voordeel met een kans van 1 op 10!

Dat gaat om een voordeel van duizenden euro’s! Makelaar Jeroen Westgeest, die het kantoor van Bloemendaal aan de Muntstraat 5 in Hoorn runt, vertelt: “In de loop van maart/april nodigen we de eerste 10 opdrachtgevers gezamenlijk uit op ons kantoor voor een gezellige borrel. De notaris zal op die avond de trekking doen wié van de eerste 10 particulieren de complete verkoopkosten cadeau krijgt. Let wel; Dat gaat dus om zowel de courtage als de complete promotiekosten van een professionele fotograaf, luxe woningbrochure, funda-presentatie, video, koopakte enzovoort. Afhankelijk van de prijsklasse van het huis van onze opdrachtgever gaat het om een cadeau van maar liefst tussen € 3.500 en € 7.000 euro. En dat met een kans van 1 op 10!” Deze tijdelijke actie geldt uitsluitend voor regio Hoorn.  

Derde makelaarskantoor in hartje Hoorn geopend

Bloemendaal en Jeroen zijn geen onbekenden in de woningmarkt. De Bloemendaal Advies Groep is al zo’n 30 jaar een vertrouwd adres voor hypotheekadvies (Hypotheek House), verzekeringen en huizen verkopen én aankopen. Vanaf 1992 worden in Lelystad en later ook in Enkhuizen en omstreken honderden woningen door Bloemendaal verkocht. “We hebben dat altijd volgens de hoogste kwaliteitsstandaard gedaan en met de modernste middelen” vertelt Jeroen. “Ook in Hoorn en omstreken gaan we weer voor het allerbeste resultaat voor onze opdrachtgevers”.  

vrijblijvend gesprek over de verkoopkansen

Belangstelling voor een vrijblijvend gesprek over de verkoopkansen van uw huis? Bel Bloemendaal Makelaars Hoorn: (0229) 783 000 of rechtstreeks met Jeroen Westgeest: 06 – 13 20 72 28. [button size=”medium_rd_bt” t_color=”#ffffff” b_color=”#fc1047″ b_hover_color=”#ea0e48″ radius=”5″ font_weight=”500″ url=”/contact” mt=”20″]Contact opnemen[/button]    

Gerelateerde berichten

Extra waakzaamheid vereist bij kopen appartement

Indien u een appartement gaat kopen is het verstandig goed te onderzoeken of de Vereniging van...

Lees verder

Prijzen van koopwoningen stijgen verder

De voorspelling van de ontwikkeling van de huizenprijzen is opnieuw bijgesteld voor het jaar 2018....

Lees verder

Zo verkoopt u een leegstaand of verouderd huis!

U gaat uw huis verkopen en wilt uw woning zo goed mogelijk presenteren op de huizensites. Maar wat...

Lees verder